Bröllop på Ivögården

Bröllop på Ivögården

Vigseln

Hur man väljer att hålla en vigsel varierar idag, medan det för bara några decennier sedan var en självklarhet att den skulle hållas i kyrkan. Bröllopet är traditionellt sett starkt förknippat med religion, men denna syn har på senare år ställts på sin kant. Vi gifter oss fortfarande till viss del gärna i kyrkan, men alternativen för den som önskar något annat är många – och kan bli minst lika idylliska som en kyrkovigsel.

Bröllop i dagarna två eller tre

Eftersom vi här på Ivögården har logimöjlighet för upp till 46 personer så är det långt fler än det nygifta brudparet som kan stanna över. Varför inte hysa in de viktigaste personerna redan dagen innan bröllopet och bjuda på en massa roliga aktiviteter? Sedan kan ni ju stanna en dag extra efteråt också, och mjukstarta livet som nygifta i sällskap med nära och kära.

Vår bröllopssal

Salen i vilken vi brukar arrangera bröllopsfester kan husera upp till 120 personer, så även du som planerar ett stort bröllop är välkommen hit.

Mat

Ett av våra hjärtefokus här på Ivögården är mat. Vi lägger ner vår själ i att ta fram spektakulära menyer och tillreda vår mat på närproducerade råvaror. Vi har ett urval av fantastiska bröllopsmenyer, men är flexibla även här om ni har några särskilda önskemål.

Informationsfolder

Om ni är nyfikna på Ivögården som alternativ till er bröllopsfest så skickar vi gärna ut vår bröllopsfolder till er, med all information ni kan tänkas behöva. Vi svarar givetvis också mer än gärna på era frågor över telefon eller e-mail, och ni är när som helst välkomna ut till oss för ett besök.

Ivögården

Kungagårdsvägen 17-3
290 34 Fjälkinge

044-25 33 455
070- 797 92 73

Kontaktformulär

Om oss

Planerar du för ett bröllop i trakterna kring Kristianstad? Varför inte fira den stora dagen i romantisk och avskild miljö hos oss på Ivögården?